Skip to content

LPG inbouwen

Maak nu de overstap naar LPG
en laat een LPG installatie inbouwen bij Avant AutoService

Goedkoper rijden op LPG? Dat kan! Avant AutoService is Premium Partner van Prins. Onze erkende LPG-monteur heeft jarenlange ervaring met het inbouwen van LPG installaties. 

Waarom een LPG installatie inbouwen? Je leest het hieronder. 

LPG inbouwen
Icon label

Goedkoper rijden

Het grote voordeel van LPG is het prijsvoordeel aan de pomp. LPG is stukken goedkoper in vergelijking met benzine en diesel. 

Icon label

Jouw auto op LPG

Bijna alle benzinemotoren kunnen worden uitgerust met een autogasinstallatie. Dat komt door de nieuwe LPG-installatie van Prins Autogas: de VSI-3 DI. Dit LPG-systeem is geschikt voor voortuigen met een directe injectie benzinemotor (DI en DI+MPI) en voldoet aan de meest recente Europese regelgeving. 

Check je auto in de voertuigendatabase:

LPG inbouwen
Icon label

Milieuvriendelijker

Het Prins LPG-systeem is van hoge kwaliteit, efficiënt, levert een hoge prestatie en garandeert een plezierige rijervaring. Door te rijden op LPG ofwel Autogas spaar je op brandstofkosten wel honderden of zelfs duizenden euro’s per jaar. Bovendien bespaar je het milieu met tot wel 21% minder CO2-uitstoot en tot wel 95% minder fijnstofuitstoot. 

Icon label

Van CNG naar LPG

Wist je dat je jouw CNG-systeem bij ons kan laten ombouwen naar een LPG-systeem? We informeren je graag over de mogelijkheden. 

Overtuigd?

Ben je overtuigd of wil je meer weten? Bel ons gerust op 071 36 200 01 of maak direct een afspraak in onze online agenda.

Veelgestelde vragen over LPG (autogas)